Kundeudtalelser

Mine kunder fortæller...

"Min oplevelse med akupunktur hos Anne har været virkelig god. Hun er meget kompetent og videnssøgende og jeg har oplevet at efter ganske få behandlinger er flere af mine problematikker enten helt forsvundet eller mindsket væsentligt. Man mærker hurtigt Annes store engagement og varme som gør det til en god oplevelse at komme hos hende".


"Efter at jeg har været i medicinsk behandling i to år, har jeg besluttet mig for at prøve akupunktur for epilepsi og migræne. Jeg har fået fire behandlinger og kan mærke stor forskel, ingen anfald i fire mdr. Jeg er endda på nedtrapning af medicinen i samarbejde med neurologen. Jeg har stort anbefale at prøve akupunktur mod disse lidelser. Jeg takker Anne Mølgaard som jeg er klient hos, for at hverdagen er blevet meget nemmere, fordi kroppen ikke længere skal bruge så meget energi på at være bange for at få anfald."


"Som it-konsulent døjer jeg ofte med smerter i hånd og albue. En enkelt behandling hos Anne fjernede en begyndende musearm."


"Mange års smerter fra slidgigt i skulder og nakke blev stærkt reducerede efter et par måneders behandling hos Anne. Jeg oplevede en skøn sommer uden smerter og med mere bevægelighed i leddene. En ekstra gevinst var, at flere års voldsom uro i benene forsvandt."


¨Anne er engageret og dygtig i sit fag og dertil følger tilliden selvsagt. En behagelig oplevelse hver gang i trygge hænder, og går derfra med følelse, både kropsligt og energimæssigt, af at være på rette vej, med denne rette hjælp og behandling. Tak for din hjælp, omsorg, imødekommenhed og ekspertise.¨


¨Anne har hjulpet mig igennem en periode med stress, hun har især hjulpet mig med, at komme af med min svimmelhed og generel ubehag i kroppen. Anne er meget dygtig og grundig. Hun giver sig god tid og man føler sig i trygge og kompetente hænder.¨


"Inspirerende, nærværende og professionel

Vi var 3 kollegaer til et arrangement, hvor vi fik små yderst effektive instruktioner i selvbehandling af hovedpine og nakkespændinger. Anne tog sig god tid til alle og gik ikke videre før hun havde været ved alle deltagere.

Vi har alle mindsket vores dage med hovedpine.

Er klar anbefaling, hvis hovedpine og nakkespændinger fylder i hverdagen."

"Jeg har gået til akupunktur hos Anne og har tabt 8 kg. på 2,5 måned. Jeg har fået 5 behandlinger, og akupunkturen har virket fantastisk. Den har betydet, at min sukkertrang er forsvundet, og at min appetit er blevet mindre. Min krop har fundet ud af, at den ikke behøver sukker, så nu finder jeg nemmere sunde alternativer. Så det har været nemt at begynde at spise sundere, hvilket jeg også har gjort. Jeg drikker stadig et glas vin ved fester, vel at mærke uden at få hovedpine bagefter. I det hele taget har jeg ikke hovedpine mere efter jeg er begyndt til akupunktur, hvilket jeg ellers har døjet rigtig meget med.

Jeg har det rigtig godt, jeg har fået energi og er også blevet fri for halsbrand og mavesyre. Jeg er heller ikke oppustet mere, hvilket er dejligt, for før kunne jeg næsten ligne en, der var gravid. Jeg kan passe tøj, som jeg ikke har kunnet få på i årevis. Jeg kan bukke mig ned og snøre mine sko, uden at føle at jeg mister vejret. Fordøjelsen fungerer igen normalt, og jeg er begyndt at kunne tåle fødevarer, som jeg før ikke kunne tåle. Jeg kunne blive ved. Jeg er meget glad!"